ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Στο τμήμα αυτό πραγματοποιείται πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος, καθώς και ο εμβολιασμός σκύλου και ο εμβολιασμός γάτας. Το πιο βασικό και σημαντικό κομμάτι της προοληπτικής κτηνιατρικής είναι ο εμβολιασμός, καθώς και οι αποπαρασιτώσεις σκύλου και οι αποπαρασιτώσεις γάτας για ενδοπαράσιτα και εξωπαράσιτα. Είναι αναγκαίο να ακολουθείται το πρόγραμμα εμβολιασμού και αντιπαρασιτικών αγωγών κατοικιδίων, καθώς προστατεύει τους μικρούς μας φίλους από παθήσεις μεταδοτικές και κάποιες φορές κρίσιμες για την υγεία τους. Ακόμα, στο τμήμα των γενικών ιατρικών πράξεων γίνεται τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας σκύλου (microchip) και ηλεκτρονικής ταυτότητας γάτας, καθώς και έκδοση διαβατηρίου σκύλου και έκδοση διαβατηρίου γάτας.

ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Στο τμήμα Αιματολογικού Εργαστηρίου πραγματοποιούνται άμεσα αιματολογικές εξετάσεις σκύλου και γάτας με τη χρήση αιματολογικού και βιοχημικού αναλυτή στο κτηνιατρείο Χαλάνδρι CareforPet. Επίσης γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος για διάφορα νοσήματα ζώων, όπως είναι για παράδειγμα η λεϊσμανίαση ή αλλιώς καλά-αζάρ, η ερλιχίωση, η διροφιλάρια, ο ιός ανοσοανεπάρκειας των αιλουροειδών(FIV), η ιογενής λευχαιμία της γάτας (FELV), ο ιός της πανλευκοπενίας των αιλουροειδών, ο ιός του παρβοϊού του σκύλου και άλλες ασθένειες που μπορεί να συναντήσουμε κατά περίπτωση.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στο Δερματολογικό Τμήμα αντιμετωπίζονται τα περιστατικά δερματοπάθειας σκύλου ή γάτας, που αποτελούν πολύ συχνό αίτιο προσέλευσης ενός ζώου στο κτηνιατρείο Χαλάνδρι CareforPet. Στην κλινική μας γίνεται πλήρης δερματολογικός έλεγχος κατοικιδίου, όπως έλεγχος παρασίτων και μυκητιάσεων του δέρματος σκύλου ή γάτας, έλεγχος αλλεργιών σκύλου ή γάτας, καλλιέργειες, βιοψία δέρματος σκύλου ή γάτας και πολλές άλλες υπηρεσίες.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στο Παθολογικό Τμήμα αντιμετωπίζονται τα περιστατικά όπου τα ζώα νοσούν, είτε από εμφανή συμπτώματα όπως ανορεξία σκύλου ή γάτας, εμετός, δερματικές αλλοιώσεις κατοικιδίων και πολλά άλλα, είτε από συμπτώματα που πολλές φορές δεν είναι αντιληπτά από τους ιδιοκτήτες τους. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη η κλινική εξέταση από έμπειρο κτηνίατρο για να επιτευχθεί μια πλήρης διαγνωστική προσέγγιση και αντίστοιχη θεραπεία του ζώου που νοσεί.

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στο Απεικονιστικό Τμήμα παρέχονται υπηρεσίες για τη σωστή διαγνωστική προσέγγιση σε κάποια περιστατικά σκύλων ή γάτας όπου είναι απαραίτητη η απεικόνιση μέσω της χρήσης ακτίνων-Χ και υπερήχων. Το κτηνιατρείο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα, όπως επίσης και μηχάνημα υπερήχων.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Χειρουργικό τμήμα στο κτηνιατρείο Χαλάνδρι CareforPet είναι πλήρως εξοπλισμένο και κατάλληλο για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων. Στο τμήμα αυτό πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις σκύλου και γάτας, με χρήση αναισθητικής μονάδας. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης γίνεται παρακολούθηση του ζώου και της διαδικασίας με monitor.

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Στην κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet εξυπηρετούμε όλα τα περιστατικά που χρήζουν ανάγκης νοσηλείας. Στο τμήμα Νοσηλείας πραγματοποιούνται νοσηλείες σκύλων και γάτων που νοσούν και χρήζουν κτηνιατρικής περίθαλψης, αλλά και ειδικών θεραπειών. Επίσης παρακολουθείται και η μετεγχειρητική πορεία του ζώου και παρέχεται κάθε βοήθεια ώστε να γίνει σωστή και γρήγορη ανάρρωση των μικρών μας φίλων.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στο Οδοντιατρικό τμήμα παρέχονται συμβουλές για την υγιεινή των δοντιών του σκύλου και την υγιεινή των δοντιών της γάτας, καθαρισμός δοντιών σκύλου και καθαρισμός δοντιών γάτας με χρήση υπερήχων, καθώς και εξαγωγές δοντιών κατοικιδίων και άλλες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Στο Διατροφολογικό τμήμα παρέχονται από τον κτηνίατρο συμβουλές καθημερινής διατροφής του σκύλου και της γάτας και δίνονται κλινικές τροφές κατοικιδίων που πάσχουν από οξέα και χρόνια νοσήματα. Ακόμα, πραγματοποιείται έλεγχος σωματικού βάρους σε υπέρβαρα ζώα και δίνονται εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής σκύλων και γάτας.

PET SHOP

PET SHOP

Στο χώρο του Pet Shop είναι διαθέσιμα διάφορα συμπληρώματα διατροφής σκύλων και γάτας, κτηνιατρικά φάρμακα σκύλου και γάτας, κλινικές τροφές και εξειδικευμένα προϊόντα ή αξεσουάρ για κατοικίδια. Όλα τα προιόντα έχουν επιλεγεί με σεβασμό προς τα κατοικίδια και παρέχονται πάντα υπό την επίβλεψη του κτηνιάτρου.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ DROP OFF

ΥΠΗΡΕΣΙΑ DROP OFF

Η υπηρεσία Drop Off  σκύλου ή Drop Off  γάτας παρέχεται από την κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet στην περίπτωση που ο χρόνος ενός ιδιοκτήτη είναι περιορισμένος. Το κτηνιατρείο Χαλάνδρι CareforPet παρέχει τη δυνατότητα παράδοσης και παραλαβής του ζώου, κατ’ όπιν συνεννόησης, σε ώρες που διευκολύνει τον ιδιοκτήτη. Κατά τη διάρκεια παραμονής του ζώου στο κτηνιατρείο Χαλάνδρι CareforPet, πραγματοποιούνται όλες οι κτηνιατρικές πράξεις που είναι απαραίτητες και παρέχεται η φροντίδα που χρειάζεται, ώστε να εξασφαλιστεί μια όμορφη εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΑΤΩΝ

H υπηρεσία φιλοξενίας γατών παρέχεται από το κτηνιατρείο Χαλάνδρι CareforPet στην περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης χρειάζεται να αποχωριστεί για κάποιο διάστημα το αγαπημένο του γατάκι. Οι γάτες μπορούν να φιλοξενηθούν σε άνετους και καθαρούς χώρους με σεβασμό  στις ανάγκες τους, λαμβάνοντας από το προσωπικό του κτηνιατρείου μας κάθε είδους φροντίδας που απαιτείται για μια όμορφη διαμονή.