Η Ομάδα της κτηνιατρικής κλινικής CareforPet

Έλενα Αγγελάκη
Κτηνίατρος DVM

Η Έλενα Αγγελάκη αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή της Μπολόνια της Ιταλίας το 2005. Αντικείμενο της διπλωματικής της εργασίας ήταν οι νέες μέθοδοι αρθροσκόπησης στον σκύλο. Τον τελευταίο χρόνο της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο ήταν παράλληλα internal στο ορθοπαιδικό χειρουργικό τμήμα της σχολής.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε να εργάζεται ως κτηνίατρος σε κτηνιατρικές κλινικές στην Αθήνα, όπου απέκτησε εμπειρία στην παθολογία, τη δερματολογία, την ακτινογραφική απεικόνιση και τη χειρουργική. Η αγάπη της για τα ζώα και η εμπειρία στον τομέα της κτηνιατρικής την οδήγησε το 2012 να ανοίξει το δικό της κτηνιατρείο στο Χαλάνδρι, παρέχοντας όλο το εύρος των κτηνιατρικών υπηρεσιών (χειρουργικές επεμβάσεις, αιματολογικές εξετάσεις, οδοντιατρική φροντίδα, απεικονιστικό έλεγχο και βραχεία νοσηλεία).

Eνημερώνεται διαρκώς συμμετέχοντας σε συνέδρια, πρακτικά σεμινάρια, προγράμματα δια βίου μάθησης, φόρουμ και ημερίδες που διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία, την Ελληνική Εταιρεία Κτηνιάτρων Ζώων Συντροφιάς, την European Association Veterinary Diagnostic Imaging, το Royal Veterinary College – Λονδίνο, το Dipartimento di Medicina Veterinaria dell’Universita degli studi di Perugia – Ιταλία και την Clinica Sant’Antonio di Brescia – Ιταλία.

Με σκοπό να εμβαθύνει τις γνώσεις της στον τομέα της υπερηχοτομογραφίας, έχει συμμετάσχει σε πρακτικά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία. Μεταξύ άλλων, το 2011 συμμετείχε σε σεμινάριο υπερήχου κοιλίας που διοργανώθηκε από το Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον Κο Παναγιώτη Μάντη DVM, DipECVDI, FHEA, MRCVS. To 2012 συμμετείχε στο Corso Avanzato di Ecografia Diagnostica Addominale ed Ecocardiografia nel Cane που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Perugia – Ιταλία με αντικείμενο τον υπέρηχο κοιλίας.

Επίσης, είναι μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιάτρων Ζώων Συντροφιάς.

_DSF9911

Κατερίνα Βαφία
Βοηθός Κτηνιατρείου

Η Κατερίνα Βαφία είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λόγω της αγάπης της για τα ζώα, παράλληλα με τις μεταπτυχιακές τις σπουδές, εκπαιδεύτηκε ως βοηθός κτηνιατρείου παρακολουθώντας αναγνωρισμένο πρόγραμμα σε ιδιωτικό ίδρυμα εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί σε κτηνιατρικές κλινικές, και στα άμεσα σχέδια της είναι η παρακολούθηση σεμιναρίων στο εξωτερικό με σκοπό τη διεύρυνση των γνώσεων της σχετικά με τη νοσηλεία των ζώων συντροφιάς.