Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Η ολοκληρωμένη και σύγχρονη κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet παρέχει φροντίδα στον τετράποδο φίλο σας. Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά και τους χώρους της σύγχρονης και πλήρως εξοπλισμένης κλινικής μικρών ζώων

Η κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet ξεκίνησε να υπηρετεί τους μικρούς μας φίλους το Μάρτιο του 2012 και αποτελεί έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο που διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, με μοντέρνα σχεδίαση και λειτουργία και δυνατότητα υποστήριξης μεγάλου εύρους κτηνιατρικών υπηρεσιών. Ο χώρος στη κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet χαρακτηρίζεται από απόλυτη καθαριότητα, καθώς και από το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που είναι η φιλικότητα προς τα ζώα συντροφιάς.

Προτεραιότητα για εμάς είναι η καλή υγεία, αλλά και η ευζωία του κατοικίδιού σας. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχει άμεση και στενή σχέση του ιδιοκτήτη με τον κτηνίατρο. Η αγάπη για τους μικρούς μας φίλους, μας καθοδηγεί στο να παρέχουμε άρτιες επιστημονικά κτηνιατρικές υπηρεσίες και φροντίδα, εξυπηρετώντας με σεβασμό τις όποιες άναγκες έχουν οι τετράποδοι φίλοι μας.

Για τον λόγο αυτό, η κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet απαρτίζεται από το τμήμα γενικών κτηνιατρικών ιατρικών πράξεων,  από το παθολογικό τμήμα, το δερματολογικό τμήμα, το οδοντιατρικό τμήμα, το χειρουργικό τμήμα, το τμήμα αιματολογικού εργαστηρίου, το τμήμα διατροφής, το τμήμα νοσηλείας, το τμήμα pet shop, ενώ επίσης παρέχεται και η υπηρεσία Drop Off και η υπηρεσία Φιλοξενίας Γατών, ώστε να καλυφθεί κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Μας διακατέχει αίσθημα ευθύνης τόσο προς το ζώακι όσο και ως προς εσάς, τους ιδιοκτήτες, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβετε στην κτηνιατρική κλινική μας.

Κατά την επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε αρχικά το Γραφείο, που είναι ένας ήσυχος και φιλικός χώρος, ιδανικός για να μπορείτε να συζητήσετε με τον κτηνίατρο και να λάβετε απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το κατοικίδιο σας. Ακόμα, θα συναντήσετε το εξεταστήριο μικρών ζώων, που είναι άνετο και πλήρως εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια πλήρη κτηνιατρική κλινική εξέταση. Δίπλα, η αίθουσα ακτινολογικού παρέχει ένα ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα που πληροί όλους τους Κανονισμούς Ακτινοπροστασίας, όπως ακριβώς προβλέπεται από την ΕΕΑΕ και διαθέτει ειδική άδεια, ώστε να προστατεύεται τόσο το προσωπικό όσο και ο ιδιοκτήτης.

Επίσης υπάρχει η Αίθουσα χειρουργείου, η οποία διαθέτει αναισθητική μονάδα όπου γίνεται χρήση εισπνεόμενων αναισθητικών.  Υπάρχει επίσης monitor παρακολούθησης, κλίβανος αποστείρωσης χειρουργικών εργαλείων, υπέρηχος και τέλος οδοντιατρικό μηχάνημα με μονάδα υπερήχων, στίλβωσης και διάτρησης. Επιπλέον, στο χώρο υπάρχει η Αίθουσα εργαστηρίου, που περιλαμβάνει αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή. Τέλος, στην Αίθουσα νοσηλείας οι μικροί μας φίλοι μπορούν να φιλοξενηθούν σε ευρύχωρα ανοξείδωτα κλουβιά όσο χρειαστεί.

Σταθερές συνεργασίες

Η κτηνιατρική κλινική Χαλάνδρι CareforPet συνεργάζεται με άλλους επαγγελματίες του είδους, ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη των τετράποδων φίλων μας. Έχει σταθερή συνεργασία με τις εταιρείες κτηνιατρικών τροφών Royal Canin και Britt. Επίσης, συνεργαζόμαστε με εκπαιδευτές σκύλων και groomers.

lara_logo_final

Επίσης υποστηρίζουμε την Σχολή Σκύλων – Οδηγών «Λάρα» που εκπαιδεύει και παρέχει σκύλους – οδηγούς σε ανθρώπους με αναπηρία στην όραση, εντελώς δωρεάν.